top of page

Bewust denken 

Weg met negatieve gedachten

Naast voldoende beweging, een gezond dag- en nachtritme, een juiste verdeling tussen werk en privé is ook jouw veerbaarheid een aandachtspunt voor balans. Het is een eerste stap om te beseffen dat positief denken en doelen stellen je veel kan brengen. Is dit nog niet zo makkelijk voor je? Ik help je er graag bij!
Jouw mentale weerbaarheid, ofwel je veerkracht, kun je trainen. Dit doe ik onder andere door methodieken uit de NLP te gebruiken.

Wat is NLP?

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren, maar dat mag je best snel weer vergeten. Het toepassen van technieken uit deze methode zorgt ervoor dat je leven positief verandert. Je leert om het heft in eigen handen te nemen, om het leven te leiden wat je graag wenst voor jezelf, om te zijn wie je wilt zijn.

Individuele coaching

Naast workshops of masterclasses kun je bij mij ook terecht voor individuele coaching. Geeft een van mijn workshops jou inzichten waar je meer mee wilt doen? Wil je weer lekker in je vel zitten, thuis en op het werk? Een individueel coachingstraject met mij zet je letterlijk en figuurlijk in beweging. Ik ben je nieuwsgierige spiegel en motivator.

signalen_pijl.png

Signalen van disbalans

  • Moeilijk 'nee' kunnen zeggen

  • Opzien tegen taken

  • Stress en ademhalingsklachten, zoals hyperventilatie

refresh.png

Voorkomen of herstellen

Herken jij signalen of klachten van overbelasting bij jouw medewerkers, collega's, teamleden?  

Kom in actie! Als werkgever heb je een signaalfunctie en treffend zegt het spreekwoord: 'Voorkomen is beter dan genezen'

Offerte aanvragen
cirkel.png

Ken je die vicieuze cirkel?

Doorbreek het! Ga aan de slag met beweging, slaap en denkpatronen voor balans in jouw dag- en nachtritme.

Ik help je daarbij!

bottom of page