top of page

Waar beweeg jij je het liefst?

Als ik naar mezelf kijk ben ik het liefst buiten en omgeven door de natuur (groen, water of varianten daarvan). Door de rust in de natuur kom ik makkelijker bij mijzelf en zorg er op die manier (gemakkelijker) voor dat ik in balans blijf en mijn energie blijft bruisen.


Deze foto is gemaakt in de Kennemerduinen toen een vriendin en ik op mini vakantie waren in Bloemendaal. Heerlijk kamperen in de natuur samen met de eenvoud en de rust.


Zelf woon ik in een wijk in Utrecht en zeker bij een dag met meer prikkels vind ik het prettig om de natuur op te zoeken. Ik loop of fiets ik gemakkelijk naar het water, de parken of het bos. De Utrechtse parken zoals het Julianapark en het Griftpark zijn prachtig, maar je zult mij eerder vinden langs het water zoals de Vecht, het Amsterdam Rijnkanaal, de Haarrijnse plas of de Maarsseveense plassen… ik word er blij van!


Hoe zorg jij voor die balans dat jouw energie blijft bruisen? Waar beweeg jij je het liefst?



0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page